Studietur og udflugter

– Oplev verden udenfor

Studietur og udflugter på Nysted Efterskole

Alle elever på Nysted Efterskole har mulighed for at deltage i fire større udflugter.
Skoleåret starter med en “ryste-sammen” tur, hvor vi alle sammen bygger lejr på skolens område i Frejlev. Vi skal lære hinanden at kende, og sammen opleve nødvendigheden af fælles regler og rammer.
I ugen op til efterårsferien er hele skolen igen på udflugt, vi forsøger hvert år at finde et område, der passer til netop vores behov. Vi vil gerne kunne benytte vores heste, cykler og være ude i naturen med forskellige aktiviteter som fiskeri, bålmad o. lign.
I foråret har der været tradition for at rejse til Tjekkiet og udfordre eleverne med sprogoplevelser, en anderledes kultur, og mulighed for at nyde en anderledes natur.
Skoleåret slutter vi af med en tur, som evt. kan foregå i Sverige. Vi skal have tid til at sige ordentligt farvel til hinanden, og forberede eleverne til deres nye liv, som ikke efterskoleelever.
I weekenderne er de elever, der bliver tilbage på skolen, på fællesudflugter.